Salgsinformation

Helt ude i hegnet! Der vil vi meget gerne ende...

For selvfølgelig synger fuglene i Fuglehegnet. Her vil de gerne bygge og bo. Og det vil du også, når først du får set denne boligdrøm tæt på by og natur. For du behøver ikke at bygge. Det har Svend gjort for dig. Som han gennem årene har gjort for sa mange, der holder af Holstebro.

Men nu vil Lone og Svend gerne sælge og flytte i noget mindre. Det er der, du kan komme ind i billedet. Og Fuglehegnet 3 og 3a i Holstebro er en ejendom, der foder drømme og sætter tanker i gang. For selvfølgelig synger fuglene i Fuglehegnet. Her vil de gerne bygge og bo. Og det vil du også, når først du får set denne boligdrøm tæt på by og natur. For du behøver ikke at bygge. Det har Svend gjort for dig. Som han gennem årene har gjort for så mange, der holder af Holstebro.

Men nu vil Lone og Svend gerne sælge og flytte i noget mindre. Det er der, du kan komme ind i billedet. Og Fuglehegnet 3 og 3a i Holstebro er en ejendom, der føder drømme og sætter tanker i gang.

For her kan to familier bo under samme tag med hver sin enhed. Måske to generationer, der rykker sammen. Eller to par, der vil nyde seniortilværelsen i hinandens umiddelbare selskab og med plads til at have børnebørn på besøg. Mulighederne er mange.

Ejendommen ligger på en skøn, gammel grund på et par tusinde kvadratmeter. Skærmet af store træer med græs og beplantede bede. Sydvestvendte terrasser, bålplads og gangarealer og indkørsel, der er belagt med chaussésten. Dobbelt carport med stort redskabsrum til hver enhed. Fra baghaven adgang til skovområdet ved Vegen Å og naturstierne ind til byen. Beliggenhed i gåafstand til Sønderland og centrum.

Villaen er indrettet som to boliger. Hver af dem er på 165 kvm. i ét plan, og de bindes sammen af et isoleret væksthus/orangeri og et bagvedliggende gæsteværelse til hver enhed.

Fuglehegnet 3 A er renoveret i 2016. Har stue i direkte forbindelse med nyt veludstyret køkken/alrum og askeparketgulv. Soveværelse med privat bad og toilet, to værelser, gæstetoilet/-bad samt bryggers. Fra stuen indgang til væksthuset med det ekstra værelse.

Fuglehegnet 3 var tidligere arkitektkontor, der i 2016 / 17 blev totalt ombygget og nyindrettet. En moderne bolig med gulvvarme overalt. Veludstyret køkken/alrum med klinkegulv, stue med plankegulv og nedgang til stor vinkælder. Soveværelse med eget bad/toilet plus to værelser med gæstetoilet/-bad. Fra køkken/alrummet indgang til væksthuset med det ekstra værelse.

Kom selv og se Fuglehegnet 3/3a, men tøv nu ikke for længe. For så kan drømmen være solgt...